Acasă Actualitate Paul Stănescu: „Iohannis, România educată este, astăzi, doar abandonată!”

Paul Stănescu: „Iohannis, România educată este, astăzi, doar abandonată!”

21
foto MEDIAFAX

Senatorul Paul Stănescu vede, din opoziţie, România condusă de guvernarea Cîţi şi de preşedintele Iohannis.
„Președintele Iohannis, trezit din adormire de scandalurile din PNL, ne-a servit ieri un nou exercițiu de imagine. De mână cu Cîțu la Guvern și ambalând iar eterna promisiune a unei noi Românii Educate, aceasta este imaginea crizei prezidențiale de viziune și soluții concrete. Încearcă să acopere răsunătorul eșec al vaccinării și gălăgia alegerilor interne din PNL.
După mai bine de doi ani de guvernare liberală, realitatea nu ne arată, din păcate, o Românie educată, ci doar una abandonată. Iohannis este, totuși, același președinte care, împreună cu Guvernul lui, au ales să nu dubleze alocațiile copiilor. Abandonul școlar este în creștere. Au înghețat salariile profesorilor, au închis școlile. I-au obligat pe copii să stea acasă cu ochii în calculatoare, doar pentru a nu se complica să găsească soluții pentru o educație normală în pandemie. Astăzi, după cum susțin sindicatele, există riscul ca profesorilor să li se plătească banii de concediu abia după începerea anului școlar 2021-2022. Așa arată România educată de liberali.
Iohannis și-a construit un cult al personalității în acest document care este plin de fotografii cu el. Un mare album foto pentru posteritate. Nu a zis că este un proiect transpartinic?
Pentru ca Partidul Social Democrat să considere acest demers unul serios este necesar și obligatoriu ca Președintele Iohannis și Guvernul Cîțu să aloce la rectificarea bugetară bani pentru dublarea alocațiilor copiilor. Ar fi o minimă dovadă de bună credință, că liberalii sunt capabili să înțeleagă că, în primul rând, educația nu se poate face cu copii care se culcă cu burta goală.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.