Acasă Actualitate Caracal. Un nou parc în municipiu

Caracal. Un nou parc în municipiu

81

Recent, a fost inaugurat un nou loc de joacă în zona Pârâu, la nici o lună după ce a fost dat în folosință un spațiu de joacă pentru copiii din cartierul Bold.
Primarul Ion Doldurea alături de deputatul PSD Adrian Chesnoiu și viceprimarul municipiului nostru, Marina Samiee au fost prezenți la locul de joacă alături de copiii care așteptau de mai mult timp acest moment.
Totodată pe lângă amenajarea acestui spațiu de joacă pentru copii, a fost reconfigurat și pus în valoare un teren viran, prin transformarea acestuia în parcare publică.

Coşuri de gunoi distruce. Apelul primarului
Facem eforturi să schimbăm fața orașului. Ne dorim curățenie și investim din banii comunității pentru asta. Am amplasat coșuri de gunoi pentru a ne asigura că avem condiții să menținem curate străzile, parcurile, locurile de joacă. Concetățeni «binevoitori» și-au făcut un obicei din a distruge ceea ce se construieşte. În loc să investim bani, timp și resurse umane în a continua activitățile atât de necesare pentru a face din Caracal un oraș demn de locuitorii săi, suntem nevoiți să ne ocupăm de a repara stricăciunile celor care nu respectă munca noastră, a caracalenilor. Ne bazăm în continuare pe susținerea cetățenilor responsabili care ne sesizează faptele de distrugere a bunurilor comune, a spațiilor verzi, a locurilor de joacă etc. din comunitatea noastră, apelând inspectorii urbani la numărul scurt 0349/912.”, spune primarul Ion Doldurea, referitor la distrugerile coşurilor de gunoi, care s-au petrecut în ultima perioadă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.