Acasă Politic Marius Iancu: „Ați înțeles de ce țipă oamenii, doamna Turcan?”

Marius Iancu: „Ați înțeles de ce țipă oamenii, doamna Turcan?”

102

Deputatul Marius Inacu o taxează pe Raluca Turcan, ministrul Muncii, după vizita de lucru a la Slatina.
„Din lipsa unor programe și măsuri concrete care să rezolve problemele oamenilor care nu au loc de muncă sau lucrează pe salariul minim, ministrul Turcan a dat niște răspunsuri șocante – dacă nu îți ajunge salariul minim de 1340 de lei, poti ca, după 8 ore de muncă să îți iei și un job parte time care culmea, nici măcar nu există în oferta angajatorilor!
În viziunea ministrului Muncii așa ar trebui să facă și o mamă căreia nu îi ajung banii pentru că Guvernul nu a mărit nici salariul minim, nici alocațiile. În loc să aibă grijă de copii, să petreacă timp cu ei, seara, Turcan o trimite la muncă…
Ministrul Muncii a avut o soluție fantastică și pentru marii angajatori de pe platforma industrială a Slatinei care s-au plâns de lipsa forței de muncă – să aducă muncitori din țările non-UE, necalificați, despre care ministrul crede că pot lucra în metalurgie sau pot face țevi, cabluri și anvelope. Iar când o mama a rugat-o să îi aducă acasă copiii care muncesc peste hotare pentru că în România nu se poate trăi, Raluca Turcan a întrebat-o de ce țipă.
Doamna Turcan, oamenii țipă de disperare, de durere, de sărăcie, țipă de viață grea din România pe care voi, toți, din Guvernul lui Cîțu, nu o vedeți!”, spune deputatul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.