Acasă Politic Marius Iancu: „Ați înțeles de ce țipă oamenii, doamna Turcan?”

Marius Iancu: „Ați înțeles de ce țipă oamenii, doamna Turcan?”

92

Deputatul Marius Inacu o taxează pe Raluca Turcan, ministrul Muncii, după vizita de lucru a la Slatina.
„Din lipsa unor programe și măsuri concrete care să rezolve problemele oamenilor care nu au loc de muncă sau lucrează pe salariul minim, ministrul Turcan a dat niște răspunsuri șocante – dacă nu îți ajunge salariul minim de 1340 de lei, poti ca, după 8 ore de muncă să îți iei și un job parte time care culmea, nici măcar nu există în oferta angajatorilor!
În viziunea ministrului Muncii așa ar trebui să facă și o mamă căreia nu îi ajung banii pentru că Guvernul nu a mărit nici salariul minim, nici alocațiile. În loc să aibă grijă de copii, să petreacă timp cu ei, seara, Turcan o trimite la muncă…
Ministrul Muncii a avut o soluție fantastică și pentru marii angajatori de pe platforma industrială a Slatinei care s-au plâns de lipsa forței de muncă – să aducă muncitori din țările non-UE, necalificați, despre care ministrul crede că pot lucra în metalurgie sau pot face țevi, cabluri și anvelope. Iar când o mama a rugat-o să îi aducă acasă copiii care muncesc peste hotare pentru că în România nu se poate trăi, Raluca Turcan a întrebat-o de ce țipă.
Doamna Turcan, oamenii țipă de disperare, de durere, de sărăcie, țipă de viață grea din România pe care voi, toți, din Guvernul lui Cîțu, nu o vedeți!”, spune deputatul.

Articolul precedentSiminica Mirea: „A venit momentul pentru un veritabil Pact Național pentru Redresare Demografică”
Articolul următorLiviu Voiculescu, gânduri şi regrete după tragedia de la Petromidia

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here