Acasă Actualitate Tentativă de omor la Balş. Făptaşul, propunere de arestare preventivă

Tentativă de omor la Balş. Făptaşul, propunere de arestare preventivă

78
sursa: www.reporterntv.ro
sursa: www.reporterntv.ro

Procurorii secţiei de urmărire penală din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt au dispus reţinerea, pentru 24 de ore, faţă de un bărbat, în vârstă de 41 de ani, din Balș, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la omor.

„În fapt, s-a reţinut că în noaptea de 05.07.2021, în timp ce se aflau pe trotuarul străzii Nicolae Bălcescu din oraşul Balş, jud. Olt, persoanei vătămate Ş.P. în vârstă de 35 ani, din aceeaşi localitate, i-a fost secţionat gâtul cu o lamă, de către inc. C.V., mobilul fiind reprezentat de faptul că acesta o acuzase că îi sustrăsese în prealabil, suma de 400 de lei, precum şi un telefon mobil.
Din cuprinsul concluziilor preliminare emise de SJML Olt rezultă că persoana vătămată Ş.P. prezintă leziuni traumatice care au putut fi produse la data de 04/05.07.2021, prin lovire cu sau de un corp dur şi lovire cu un corp tăietor.
A necesitat 35 – 40 de zile de îngrijiri medicale de la data producerii leziunilor, care au pus în primejdie viaţa persoanei.
În cauză a fost efectuată şi o percheziţie domiciliară la imobilul unde locuieşte efectiv inc. C.V., situat pe raza or. Balş, jud.Olt, ocazie cu care a fost identificată o jumătate de lamă de ras, impregnată cu substanţă brun roşcată cu aspect de sânge, ce a fost ridicată pentru cercetări.
Fiind audiat în prezenţa apărătorului din oficiu, inculpatul C.V. nu a recunoscut săvârşirea infracţiunii reţinute în sarcina sa. În cursul zilei de astăzi urmează a se formula propunere de arestare preventivă.”, se arată în comunicatul de presă.

Articolul precedentITM Olt, peste 200 de controale la angajatori
Articolul următorFănel Bădici, preşedinte la USR-PLUS Olt

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here