Acasă Politic Siminica Mirea: „România a înregistrat cea mai redusă rată privind natalitatea...

Siminica Mirea: „România a înregistrat cea mai redusă rată privind natalitatea din ultimii 100 de ani”

62

Senatorul Siminica Mirea scrie, pe pagina de socializare, că Partidul Social Democrat a pregătit un proiect de lege pentru sprijinirea familiilor cu copii.
„Un prim pas dintr-un program menit să determine creșterea semnificativă a natalității. Așadar, în acest demers extrem de benefic și vital pentru români, Partidul Social Democrat s-a consultat cu organisme internaționale și cu cele mai reprezentative organizații din domeniu ale societății civile. Anul trecut, România a înregistrat cea mai redusă rată privind natalitatea din ultimii 100 de ani, iar cum depopularea este in plină expansiune, există riscul ca populația țării să scadă până la 15 milioane de locuitori în 2050.
A venit momentul pentru un veritabil Pact Național pentru Redresare Demografică. Tocmai de aceea, principalele prevederi ale proiectului PSD, pune accent pe creșterea alocației pentru copii, creșterea deducerilor acordate salariaților care au copii și introducerea unui stimulent educațional pentru copiii din familiile defavorizate”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.