Acasă Politic Liviu Voiculescu: „UE nu a respins PNRR”

Liviu Voiculescu: „UE nu a respins PNRR”

73

PSD: «Uniunea Europeană a respins PNRR». Nimic mai fals! Clarifică însăși Comisia Europeană: «Comisia a primit Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă și a început evaluarea planului. Acest proces este în curs, așa că informația potrivit căreia Comisia Europeană a respins planul României nu e corectă».
Altfel spus, UE nu a respins Planul României, cum de altfel subliniază public și Comisia Europeană, ci doar solicită mai multe clarificări. Și este de-a dreptul hilar cum colegii din opoziție, cu o logică strâmbă, transformă afirmația comisiei europene (care subliniază în mod clar că PNRR nu este respins) într-un joc de glezne electoral. Aș plusa spunând că, după momentul jenant în care va fi nevoită să accepte că, în realitate, PNRR nu a primit niciun vot de blam din partea Comisiei Europene, opoziția își va duce jocul politic mai departe cu PNRR pe post de jocker, avidă să puncteze electoral.
Stimați colegi din PSD: Planul Național de Redresare și Reziliență nu este nici miză electorală, nici motiv de dispută politică. Nu este nici al PSD și nici al PNL sau al altui partid politic. PNRR reprezintă viitorul pe termen scurt și mediu al României! Și este al românilor!”, spune senatorul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.