Acasă Actualitate Paul Stănescu: „Șantajul și amenințările lui Cîțu la adresa primarilor PSD sunt...

Paul Stănescu: „Șantajul și amenințările lui Cîțu la adresa primarilor PSD sunt josnice!”

18
foto: Mediafax

„Impostorii politici din Guvern, băgați de Iohannis pe ușa din dos după ce au pierdut alegerile, se laudă obsesiv cu reformele din Planul Național de Redresare și Reziliență. Însă, când PNL – adică fostul PDL – promit reforme, mai bine să nu facă nimic decât să schimbe ceva. Românii își amintesc și acum ce au însemnat ”reformele” dreptei în perioada CDR (1996-2000) și PDL (2008-2012). Șomaj, austeritate, faliment pentru cei mulți, prosperitate doar pentru ai lor. Dacă reforma pensiilor stă în înțelepciunea doamnei Turcan, pensionarii vor avea sigur de suferit! Să ne amintim că, într-o primă etapă a reformei pensiilor, creșterea cu 40%, pe care PSD-ul o introdusese în lege, a fost anulată. Urmează creșterea vârstei de pensionare și cine mai știe ce.
Au promis că Planul de Redresare n-o să lase pe nimeni în urmă. Că va acoperi toate regiunile, iar fondurile vor fi împărțite echitabil. Însă PNRR-ul, în forma în care a fost deja trimis la Bruxelles, a exclus un domeniu important pentru România, agricultura. Inexistența banilor pentru investiții în agricultură este un eșec îngrozitor. Ar trebui să le crape obrazul de rușine!
Mai mult, Cîțu a început deja să amenințe primarii PSD cu tăierea resurselor bugetare.
Sper că se vor trezi, totuși, la realitate și nu vor îndrăzni să folosească PNRR-ul ca pe un instrument de amenințare și șantaj, prin care să discrimineze mai multe regiuni ale țării pe criterii politice”, se arată în declaraţia politică susţinută de senatorul Paul Stănescu

Articolul precedentSiminica Mirea: „Susţinem şi depunem moţiune simplă împotriva ministrului Investițiilor și Fondurilor Europene!”
Articolul următorIonuţ Chesnoiu: Promisiunile Guvernului PNL-USR-Plus… o fata Morgana pentru fermieri!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here