Acasă Administrație Brâncoveni. Alimentare cu gaze naturale a comunei

Brâncoveni. Alimentare cu gaze naturale a comunei

102

Anul trecut, UAT Brâncoveni primea avizul de principiu pentru prima înființare a sistemului de alimentare cu gaze naturale a comunei. Racordarea comunei la reţeaua naţională de transport gaze naturale a SNTGN Transgaz este o prioritate şi începe să se concretizeze.
Consiliul Judeţean Olt continuă sprijinirea investiţiilor locale în judeţul nostru. Astfel, Consiliul Judeţean Olt a emis anul trecut certificatul de urbanism 45/08.10.2020 pentru obiectivul ”CONDUCTĂ DE TRANSPORT GAZE NATURALE GHERCEŞTI-JITARU (INCLUSIV ALIMENTARE CU ENERGIE ELECTRICĂ, PROTECŢIE CATODICĂ ŞI FIBRĂ OPTICĂ)”.
Ulterior, SNTGN Transgaz SA Mediaş a demarat procedura de obţinere a acordurilor şi avizelor necesare emiterii Autorizaţiei de Construire pentru obiectivul mai sus menţionat.
„În acest moment SNTGN Transgaz SA Mediaş ne solicită sprijinul pentru identificarea proprietarilor terenurilor afectate de traseul COTGN Ghergeşti-Jitaru.
SNTGN TRANSGAZ SA este unic operator al Sistemului Național de Transport al gazelor naturale, care asigură transportul a peste 90% din gazele naturale consumate în România”, spune primarul Ion Cheroiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.