Acasă Actualitate Poliția în acțiune, în județul Olt. Infracțiuni, dosare penale și acuzații grave!

Poliția în acțiune, în județul Olt. Infracțiuni, dosare penale și acuzații grave!

159
     În cursul acestei săptămâni, potrivit ultimelor informații furnizate pe adresa de e-mail a Ziarului de Olt, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Corabia au reținut pentru 24 de ore un bărbat bănuit de săvârșirea infracțiunii de viol. Pe numele acestuia a fost emis mandat de arestare preventivă.
La data de 25 mai 2021, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Corabia au fost sesizați de către o femeie, în vârstă de 43 de ani, din orașul Corabia, cu privire la faptul că în noaptea de 24/25 mai 2021, fostul său concubin ar fi pătruns în locuința sa, ar fi agresat-o fizic și ar fi constrâns-o să întrețină raporturi sexuale.
Polițiștii au demarat de îndată cercetări, iar în urma audierilor și administrării probatoriului în cauză, un bărbat, în vârstă de 46 de ani, din orașul Corabia, a fost reținut pentru 24 de ore.
Astfel, în cursul zilei de 26 mai a.c., bărbatul a fost prezentat instanței de judecată, care a admis propunerea de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.
     Tot în cursul acestei săptămâni, îurma unor percheziții domiciliare, polițiștii Biroului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase din Olt au găsit cadavrele unor iepuri de câmp, trofee de căprior precum și alte obiecte care ar fi putut fi folosite pentru activități de braconaj.
Polițiștii Biroului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt au efectuat două percheziții la domiciliile unor persoane, din comuna Bîrza, într-un dosar penal în care se efectuează cercetari pentru infracțiuni prevăzute de Legea vânătorii și a fondului cinegetic.
În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat în vederea confiscării cadavrele a 19 iepuri câmp, două trofee de căprior, 5 câini rasa ogar, un dispozitiv de vedere pe timp de noapte, 5 proiectoare de tip LED și două piei de iepure.
Joi, 27 mai, în urma administrării probatoriului în cauză, doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore și au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt. Aceștia urmează să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș cu propuneri legale.
Activitățile au beneficiat de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.