Acasă Administrație Caracal. Marcaje rutiere noi şi bani pentru bursieri

Caracal. Marcaje rutiere noi şi bani pentru bursieri

89

Începând din această săptămână, Primăria Caracal va reface toate marcajele rutiere din oraş.
„Trecerile de pietoni sunt principala noastră preocupare, pentru ca dumneavoastră să fiți în siguranță când traversați sau când sunteți la volan. Vom finaliza acest proiect prin intermediul serviciului de salubritate al primăriei Caracal, ADPP Caracal SRL. Pentru a putea pe viitor să intervenim imediat, ori de câte ori este nevoie, am hotărât să achiziționăm o mașină profesională de trasat, pentru a nu mai depinde de nimeni.
Pe această cale ne cerem scuze anticipat pentru eventuale situații care vor produce disconfort și de asemenea, pentru eventuale mici greșeli care pot apărea. Este pentru prima dată când ne angajăm la un asemenea proiect cu personal propriu, angajați ai primăriei Caracal.
Împreună putem face un Caracal mult mai sigur, mult mai curat, mult mai frumos!”

– Burse pentru elevi
Primăria Caracal a transferat deja către unitățile de învățământ sumele necesare pentru plata burselor elevilor. Astfel, în data de 29 aprilie 2021, Consiliul Local a aprobat cu largă majoritate cuantumul burselor elevilor: burse de performanță, burse de merit, burse de studiu și burse de ajutor social.
Consiliile de Administrație ale unităților de învățământ vor stabili tipul de burse ce vor fi acordate elevilor proprii.
„Sunt direct interesat de modul în care copiii noștri sunt educați și voi fi aproape de managementul școliilor pentru a asigura condiții cât mai bune de studiu” – Ion Doldurea, primarul Municipiului Caracal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.