Acasă Politic Siminica Mirea: „PNRR trebuie să reprezinte un instrument de dezvoltare şi consolidare...

Siminica Mirea: „PNRR trebuie să reprezinte un instrument de dezvoltare şi consolidare economică al României”

49

Senatorul Siminica Mirea cere Guvernului României descentralizarea proiectului PNRR, astfel încât fiecare regiune să poată absorbi fonduri.
„Partidul Social Democrat nu poate accepta îngheţarea veniturilor sau creşterea taxelor pe care actuala Guvernare le-a ascuns în varianta sa pentru PNRR!
Astfel de măsuri antisociale trebuie respinse categoric, iar Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă nu trebuie sub nicio formă să devină un Plan mascat de austeritate pentru următorii cinci ani!
Măsurile care promovează tăierea veniturilor oamenilor şi care ulterior vor afecta companiile nu trebuie să se regăseasca în acest Plan. Tocmai de aceea, respingem şi cerem înca o dată Guvernului DESCENTRALIZAREA deciziei, astfel încât să permită depunerea de proiecte şi absorbţia de bani din PNRR şi la nivelul Autorităţilor pentru Dezvoltare Regională.
Sunt de părere că PNRR trebuie să reprezinte un instrument de dezvoltare şi consolidare economică al României, ci nu unul al austerităţii cu efecte negative asupra întregii populaţii, în favoarea clientelei şi intereselor politice.2, spune senatorul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.