Acasă Actualitate Luptătorii de la CSM Slatina, antrenați de sportivul Mihai Dorobanțu, gata de...

Luptătorii de la CSM Slatina, antrenați de sportivul Mihai Dorobanțu, gata de Campionatul Național de Judo U16

691

 

         În zilele următoare, între 27-29 mai 2021, în Hotelul Piatra Mare din Poiana Brașov se desfășoară Campionatul Național de Judo Under 16, competiție la care, printre alții, participă și reprezentanții județului Olt, tinerii sportivi ai Clubului Sportiv Municipal Slatina, pregătiți de sensei Mihai Dorobanțu, multiplul campion medaliat și apreciat în decursul anilor pentru performanțele sale deosebite…
Mai exact, este vorba despre 8 concurenți proveniți din comuna Milcov, satele Prooroci și Milcov, tineri pe care antrenorul Mihai Dorobanțu spune că i-a pregătit de la zero aducându-i până în punctul în care pot lua pentru prima oară contact cu gloria și performanța.
„Este o nouă competiție pe care, ca și în alte dăți, o tratăm cu maximă serioazitate. Ne-am pregătit foarte mult pentru acest campionat, am muncit și am transpirat zi după zi, cu dorința de a obține performanța. Am norocul să antrenez sportivi cu calități deosebite, tineri ambițioși, mă bucur că îi pot ajuta și vă asigur că vom obține rezultate notabile, exact așa cum ne-am propus”, a precizat antrenorul slătinean, Mihai Dorobanțu, în exclusivitate pentru Ziarul de Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.