Acasă Actualitate Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, spre normalitate!

Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, spre normalitate!

94

Vin veşti bune dinspre Spitalul Județean de Urgență Slatina, care anunţă că, în ultimele 3 zile, nu au fost internați pacienți infectați cu virusul SARSCOV2, iar numărul pacienților din ATI s-a redus simțitor, în prezent jumătate din paturile destinate ATI COVID fiind ocupate.

Se fac eforturi în vederea reînceperii activității pe anumite sectoare care au fost restrânse sau suspendate din cauza restricțiilor impuse de pandemie. De la 1 iunie a.c., se va relua activitatea, inițial în spitalizare de zi în cadrul Compartimentelor Boli Cronice și Dermatovenerologie – compartimente care funcționează în locația exterioară a spitalului de pe strada Drăgănești nr.13.
O altă veste este că pacienții cu boli cronice eligibili se pot vaccina în unitatea medicală judeţeană.

„În funcție de evoluția epidemică, Spitalul Județean de Urgență Slatina își propune și trecerea la forma de spitalizare continuă, dacă situația o va permite.
De asemenea, tot în regim de spitalizare de zi, funcționează în prezent și Laboratorul recuperare, medicină fizică și balneologie, oltenii fiind așteptați să se programeze pentru a beneficia de serviciile de recuperare de specialitate.
În ceea ce privește activitatea din Ambulatoriul integrat spitalului, Spitalul Județean de Urgență Slatina își propune menținerea programului în 2 ture pentru cabinetele din specialitățile cu adresabilitate crescută, mai ales din rândul pacienților cu boli cronice, respectiv: neurologie, psihiatrie, diabet, nutriție și boli metabolice, oftalmologie și oncologie și recomandăm pacienților să se programeze și în tura de după-amiază, în vederea evitării disconfortului creat de aglomerație și timpii de așteptare lungi. În urma Instrucțiunii Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împoriva SARS-Cov-2 comunicate spitalului în data de 18.05.2021, Spitalul Județean de Urgență Slatina se constituie în centru de vaccinare pentru pacienții cu boli cronice eligibili în vederea vaccinării internați în unitatea sanitară.”, spune Angela Nicolae, noul manager interimar al Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.