Acasă Politic Siminica Mirea, de vorbă cu cetăţenii

Siminica Mirea, de vorbă cu cetăţenii

125

Un parlamentar care are contact permanent cu cetăţeanul, cunoaşte realităţile comunităţii. Senatorul Siminica Mirea susţine, la cabinetele parlamentare, audienţe cu cetăţenii, pentru a le afla problemele şi propunerile.
Prioritatea mea ca parlamentar de Olt este să fiu întotdeauna printre cetățeni, aproape de comunitățile locale, pentru a le prelua problemele și a găsi soluții pentru rezolvarea lor.
Audiențele de la cabinetele parlamentare reprezintă un bun prilej de a păstra permanent contactul cu nevoile și grijile pe care ni le transmit oltenii.
Problemele discutate zilele acestea, la cabinetele parlamentare din Slatina și Piatra Olt, vizează, în special, protecţia socială, probleme sociale diverse, ajutoare financiare, probleme privind fondul funciar, locuri de muncă.

Mesaj de Ziua Familiei:
Senaotrul a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Internaţionale a Familiei:
Sărbătorim în fiecare an, Ziua Internaţională a Familiei, cu scopul de sublinia importanţa acesteia în societate. Familia reprezintă centrul societăţii , în care creştem şi ne dezvoltăm. Însă, fiecare viaţă de familie este diferită, la fel cum există moduri de interacţiune diferite sau culturi distincte. În aceste vremuri pline de încercări, vieţile noastre au devenit extrem de agitate, iar astfel, Ziua Familiei poate reprezenta un prilej excelent de a încetini ritmul cotidianului şi de a petrece timp cu familiile noastre!
Cu ocazia acestei zile, vă doresc tuturor linişte sufletească, iubire şi pace, toate acestea regăsite în Familie!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.