Acasă Administrație Ianca. Primarul Mirel Pascu: „Viitorul societății stă în mâinile copiilor noștri”

Ianca. Primarul Mirel Pascu: „Viitorul societății stă în mâinile copiilor noștri”

87

Primarul comunei Ianca, Mirel Pascu a ales să investească e în educaţia copiilor localităţii prin poriecte de modernizare a instituţiilor de învăţământ. Prin acest proiect îşi doreşte ca copiii să crească în comunitatea de la Ianca, să-şi formeze familiile în comună sau să lucreze la ei acasă.
„Viitorul societății stă în mâinile copiilor noștri, de aceea, împreună cu echipa mea, am reușit prin atragerea de fonduri europene să modernizăm instituțiile de învățământ din comuna noastră”, spune primarul.
Astfel, din luna septembrie, elevii și dascălii de la Școala Gimnazială „Ada Umbră”, își vor desfășura cursurile într-un spațiu complet modernizat: mobilier nou; centrală termică; instalație electrică; instalație termică. Valoarea totală a proiectului este de 2,5 milioane lei, fonduri europene.
De altfel, Grădinița cu program normal din comuna Ianca a fost modernizată și echipată corespunzător pentru cei mici, prin atragerea de fonduri europene. Valoarea totală a proiectului 1 milion 300 mii lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.