Acasă Actualitate Scorniceşti. Promisiune îndeplinită!

Scorniceşti. Promisiune îndeplinită!

77

Primarul Daniel Tudor a promis, ala începutul lunii aprilie, obţinerea docuemntaţiei necesare pentru funcţionarea Pieţei Agroalimentare din Scorniceşti. Aceasta se va deschide în curând.
„După ce la începutul acestei luni am depus toată documentația necesară pentru obținerea avizului de funcționare a Pieței Agroalimentare, atât la DSP, cât și la DSVSA Olt, astăzi vă pot anunța că am reușit lucrul acesta cu succes, urmând ca în cursul săptămânii viitoare, printr-o hotărâre de consiliu local, să fie stabilite și prețurile pentru închirierea spațiilor și a meselor din interiorul pieței, astfel încât pe data de 5 mai să putem primi solicitările celor care doresc să-și vândă produsele în locația respectivă.
Cu această ocazie țin să subliniez faptul că, ulterior implementării acestui proiect, în orașul Scornicești nu vor mai exista alte spații improvizate pentru comercializarea de produse, acestea urmând a fi expuse doar în Piața Agroalimentară, așa cum este normal și trebuie să se întâmple în orice localitate civilizată din țara noastră.
Vă mulțumesc și vă asigur că vor urma și alte obiective pentru orașul Scornicești și pentru dumneavoastră, cei care aveți încredere în mine și în echipa pe care o conduc!”, spune primarul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.