Acasă Administrație Grădinari. Centrul Social „Sf. Mihail și Gavril” își începe activitatea

Grădinari. Centrul Social „Sf. Mihail și Gavril” își începe activitatea

114
foto: gazetapublica.ro

După înfiinţarea GAL „Oltul Puternic”, proiectele derulate prin această asociaţie încep să se vadă. faca simtite si la Gradinari. Accesand finantarea nerambursabila oferita de GAL Oltul
În urmă cu câţiva ani, a fost semnat un contract de finanţare pentru construirea unui centru social în valoare de 477.286, 61 lei. În prezent, centrul este funcţional şi şi-a început activitatea, după ce au fost amenajate toate spaţiile interioare.
„Centrul Social «Sf. Mihail și Gavril» își începe activitatea. Ce se dorește prin activitățile oferite? Sprijin gratuit persoanelor varstnice aflate in situații de risc din Comuna Gradinari și satele aparținătoare, persoane singure cu venituri mici fără sprijin. În acest moment s-au încheiat trei contracte de muncă cu 4 ore/zi, angajatele se vor deplasa la beneficiari zilnic, vor acorda sprijin însemnând: curățenie ,medicamente ,cumpărături ,monitorizarea starii de sănătate”, spune primarul Mihai Ioana.

Proiectul vine în sprijinul persoanelor bolnave care nu se mai pot descurca singure, dar și copii ori persoane cu diverse probleme sociale ţiau nevoie de o atenție deosebită. După doi ani de muncă, echipa Primăriei Grpdinari a pus pe picioare „Servicii sociale și măsuri integrate în Comuna Grădinari”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.