Acasă Actualitate Cu alcoolul în sânge. La volan

Cu alcoolul în sânge. La volan

124

Poliţiştii rutieri au depistat, în trafic, mai mulţi şoferi care luaseră la bord. Nu un obiect sau o persoană… La figurat vobind. La propriu, şoferii prinşi consumaseră băuturi alcoolice.

La data de 27 martie a.c., ora 19:30, pe Drumul Judeţean 677, în comuna Pleşoiu, a depistat un bărbat, de 56 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism având o concentraţie alcoolică de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta refuzând recoltarea de mostre biologice de sânge.
În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea mostrelor biologice de sânge.

La data de 27 martie, a.c., ora 23:00, pe raza comunei Perieţi, a fost depistat un bărbat, de 52 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, iar în urma testării cu aparatul etilotest, acesta prezenta o concentrație de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat.
De asemenea, în urma verificărilor efectuate s-a stabilit că acesta nu posedă permis de conducere
În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanțe şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

La data de 28 martie a.c., ora 08:10, pe strada Drăgăneşti, din municipiul Slatina, a depistat un bărbat, de 29 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere.
În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.