Acasă Administrație Radomirești. După apă, în piatră seacă!

Radomirești. După apă, în piatră seacă!

137
        La Radomirești, comună condusă cu succes și măiestrie de primarul Nicușor Sîia, nu trece lună fără demararea unui nou proiect sau finalizarea altuia, din cele promise și asumate de gospodarul care știe ce are de făcut și face cu drag ceea ce trebuie.
Recent, pentru a putea asigura debite mai mari de apă potabilă în localitatea sa, mai ales în vremurile grele, în care situația o cere, edilul din Radomirești a dat startul unui nou obiectiv important, de interes local, despre care domnia-sa amintește, scurt și la obiect, pe pagina de socializare a primăriei: „Cu fonduri proprii, am reușit să demarez lucrările unui nou proiect din platforma electorală 2020, cu care am venit în fața dumneavoastră. Este vorba despre forarea unui nou puț pentru suplimentarea debitului de alimentare cu apă potabilă, în satul Călinești. Vă mulțumesc pentru încrederea acordată și vă asigur că fiecare punct din platforma mea electorală va fi dus spre îndeplinire”.
Pentru lucrul acesta, și pentru multe alte proiecte implementate cu succes în decursul mandatelor sale, primarul Nicușor Sîia poate fi luat oricând ca model de mulți alții care, în campaniile electorale, una promit și alta realizează…
Articolul precedentBuletinul de la ora 13. Cazuri în scădere
Articolul următorAna Maria Ciauşu, primul subprefect femeie al judeţului Olt

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here