Acasă Actualitate La Slatina. Lidl demolează!

La Slatina. Lidl demolează!

540

În scurt timp, municipiul de-a stânga Oltului va avea un centru comercial nou: Shopping Park Slatina, care va fi construit pe locul fostei fabrici de pâine Aluta. Pentru a face loc şi unei parcări, magazinul Lidl de la Steaua va fi demolat. Parcarea va avea 114 locuri.
Pe locul fostei fabrici Aluta, vor fi construite şapte unităţi ale unor retaileri de marcă.

Jysk, lanţ internaţional de retail care comercializează produse pentru casă și grădină și care a deschis primul magazin din județul Olt în locul fostului magazin Lidl Balș.
Hervis, parte a grupului SPAR Austria, vinde produsele sportive a peste 40 de branduri internaționale, dar și articole marcă proprie. Magazinul din Slatina este primul al retailerului în județul Olt și cel de-al patrulea din Oltenia.
C&A, companie care vinde articole de îmbrăcăminte din Olanda. Magazinul este primul al companiei din județul Olt.
NewYorker, unul dintre cei mai mari retaileri de fashion din Germania.
Kik, un retailer german care vinde atât produse fashion (în proporție de 70% din total) cât și produse non-food, în special pentru casă.
Sinsay, parte a grupului polonez LPP, vinde articole de îmbrăcăminte / încălțăminte, accesorii pentru femei, bărbați și copii. Sinsay Slatina va fi cel de-al treilea magazin din Oltenia, după unitățile din Craiova și Râmnicu Vâlcea.
Super zoo, pet shop, parte a grupului ceh Placek, lider în Europa Centrală si de Est în domeniul animalelor de companie, În acest moment, cehii au doar două magazine în România, la Buzău și Brăila.

Articolul precedentControl în piața agroalimentară din Osica de Sus
Articolul următorConsiliul Județean Olt a premiat excelenţa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here