Acasă Politic Adrian Chesnoiu decodifică sloganul de campanie al liberalilor – „Dezvoltăm România”

Adrian Chesnoiu decodifică sloganul de campanie al liberalilor – „Dezvoltăm România”

71

Problemele din subteran ale minerilor încep să iasă la suprafaţă. Guvernul României este aşteptat să aibă o poziţie în cazul protestului minerilor din Lupeni. 80 dintre aceştia protestează în subteran. Deputatul Adrian Chesnoiu ia atitudine şi declară că noile măsuri de asteritate, luate de către guvern, afectează cele mai vulnerabile zone bugetare.

„Iată cum se traduce Dezvoltăm România, sloganul PNL din campania electorală: umilirea minerilor și amenințarea cu închiderea sectorului minier; înghețarea pensiilor și salariilor; anularea sporurilor salariale; anularea unor beneficii acordate studenților, în condițiile în care din motive economice înregistrăm un nivel în creștere al abandonului studiilor; suspendarea voucherelor de vacanță, o gură de oxigen pentru industria ospitalității.
Nu îmi este clar ce anume este mai greu de suportat: pericolul generat de Covid-19, pentru care avem cât de cât protocoale medicale ce ne dau speranța că vom supraviețui, sau umilința la care ne supune DREAPTA în numele sustenabilității…?! A cui sustenabilitate nu știu, poate doar a camarilei galbene, pentru că în scurt timp vor sucomba toate sectoarele economice!
Pandemia Covid 19 este în regres! Însă, sute de mii de familii, milioane de români vor fi în curând victime ale «PANDEMIEI» PNL – USR+!”, spune deputatul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.