Acasă Cultură Online, la Slatina. Expoziție a artistei fotograf Jill Sneesby din Africa de...

Online, la Slatina. Expoziție a artistei fotograf Jill Sneesby din Africa de Sud

63
Suricate

Asociația Internațională „Euro Foto Art” a pregătit, în cadrul ediției a IX-a Festivalului Internațional „Carol Pop de Szathmári – Szathmári Pap Károly”, în parteneriat cu Clubul Fotografic „Alutus” Slatina, pentru iubitorii fotografiei din orașul Saltina (Olt) și de pretutindeni, o expoziție inedită de artă fotografică.
Din cauza pandemiei, expoziţia este prezentată pe platforma amradiotv.ro la secțiunea Art & Photography, unde vor fi prezentate 105 fotografii realizate de către artista fotograf Jill Sneesby MFIAP, ESFIAP din Port Elizabet din Africa de Sud.
Fotografiile au o valoare artistică deosebită prin faptul că subiectele fotografiate – animalele sălbatice și fauna Africii de Sud – au fost realizate cu mare măiestrie artistică și pricepere profesională. Artista fotograf Jill Sneesby MFIAP, ESFIAP este o fotografă de natură și animale sălbatice, recunoscută pe plan internațional, care în prezent trăiește în Port Elizabeth, Africa de Sud. Pentru a surprinde aceste subiecte își petrece mult timp în natură sălbatică aproape de casă, dar și în jurul lumii, unde călătoreste să fotografieze. Toate imaginile din această expoziție au fost fotografiate în Africa de Sud și includ imagini care prezintă elefanți deosebiți, dar și alte animale din această regiune a Africii de Sud, precum si fauna din parcurile naționale preferate de ea. Expoziția prezintă totodată cu mare măiestrie artistică frumusețile naturale ale Africii de Sud.
Expoziția marchează închiderea Festivalului Luna Fotografiei în România.”, spune Valeru Ciurea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.