Acasă Actualitate Donaţie salutară! ALRO Slatina, sprijin pentru trei spitale

Donaţie salutară! ALRO Slatina, sprijin pentru trei spitale

215

ALRO, unul dintre cei mai mari producători de aluminiu integrați pe verticală din Europa, după capacitatea de producție, continuă să susțină eforturile de prevenire și de combatere a efectelor pandemiei COVID-19 în cadrul societăţii prin donaţii demne de salutat. Recent, compania brand a efectuat trei donaţii importante către Fundaţia „Prof. Dr. Matei Balş”, Spitalul Clinic de Boli Infecţioase şi Tropicale „Dr. Victor Babeş” şi Spitalul Judetean de Urgenţă Slatina.

Prima donaţie este realzată către Fundaţia „Prof. Dr. Matei Balş” din Bucureşti, cu suma de 100.000 lei, în vederea susţinerii activităţilor desfăşurate în cadrul Secţiei 10 (zece) – Prof. Dr. Monica Luminos, din cadrul Institutului Naţional de Boli Infecţioase „Prof. Dr. Matei Balş”.
O altă donaţie este făcută către Spitalul Clinic de Boli Infecţioase şi Tropicale „Dr. Victor Babeş” din Bucureşti cu 100.000 lei, pentru buna desfăşurare a activităţii acestuia (achiziţionare de echipamente medicale, mijloace fixe, reactivi, combustibil, reparaţii şi montări posturi de oxigen medicinal, achiziţii filtre hote laborator, etc).
Pe plan local, compania etalon va sponsoriza Spitalul Judetean de Urgenţă Slatina , Jud. Olt cu 100.000 lei. Suma este necesară pentru asigurarea în condiţii de maximă siguranţă şi securitate a activităţii medico-sanitare, precum şi asigurarea tuturor condiţiilor de prevenire a incendiilor şi dotarea spitalului cu materiale specifice situaţiilor de urgenţă, în contextul generat de virusul gripal Sars-Cov 2.

Alro nu se află la prima acţiune de acest gen şi a susținut comunitățile locale încă dintr-o fază incipientă a crizei sanitare creată de pandemia de COVID-19.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.