Acasă Actualitate Se caută jandarmi!

Se caută jandarmi!

264

400 locuri în instituţiile de învăţământ postliceal ale Ministerului Afacerilor Interne sunt disponibile pentru cei care doresc să devină jandarmi în 2021
Doritorii pot opta pentru Școala Militară de Subofițeri Jandarmi ,,Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani sau Școala Militară de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș” Fălticeni.

„Începând cu 15 februarie și până în 28 februarie, cererile de înscriere se pot depune la structura de resurse umane a Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt, cu precizarea că dosarul de candidat trebuie completat până în 10 martie 2021. La înscriere, candidaților li se atribuie, un cod unic de identificare, folosit pe întreaga procedură de concurs.
Evaluarea psihologică a candidaților se realizează până la data de 08 martie 2021, potrivit planificării întocmită de către structura cu atribuții de recrutare.
Proba eliminatorie de evaluare a performanței fizice se susține, în perioada 18 martie-24 martie 2021, indiferent de unitatea de învățământ pentru care candidatul a optat, în centrul zonal de selecție, potrivit arondării centrului de evaluare.
Proba de evaluare a cunoștințelor se susține, în data de 27 martie 2021 la unitățile de selecție de către candidații care au promovat proba de evaluare a performanței fizice.
Examinarea medicală se realizează potrivit prevederilor Ordinului m.a.i. nr. 105/2020 pentru candidații care se încadrează în numărul de locuri scoase la concursul de admitere, în ordinea descrescătoare a mediilor obținute la proba de verificare a cunoștințelor, în perioada 29 martie-16 aprilie 2021”, se arată într-un comunicat de presă.

Detalii cu privire la admitere se găsesc pe următoarele site-uri:
Ministerul Afacerilor Interne:

Instituții de învățământ / formare profesională


Școala Militară de Subofițeri “Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani: http://ww.scoaladragasani.ro/
Școala Militară de Subofițeri “Petru Rareș” Fălticeni:

Acasă

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt din municipiul Slatina, Strada Cazărmii, nr. 40, Serviciul Resurse Umane 0249/437901, 0249/437904 interior 24535.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.