Acasă Actualitate Percheziţii la Primăria Cilieni. Câţiva funcţionari şi-au însuşit 350.000 lei din casierie

Percheziţii la Primăria Cilieni. Câţiva funcţionari şi-au însuşit 350.000 lei din casierie

133

Marţi dimineaţă, la Primăria Cilieni, au avut loc percheţiţii în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de delapidare.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice au efectuat percheţiţii şi la domiciliile unor funcționari din cadrul instituţiei respective.. Au avut loc patru percheţiţii.

Din cercetări a reieșit faptul că, funcţionari din cadrul autorităţii publice locale şi-ar fi însușit aproximativ 350.000 lei din casieria unității, sumele respective fiind încasate de la cetățenii pentru plata impozitelor și taxelor locale, fiindu-le eliberate chitanțe în acest sens, sume care, ulterior, nu ar mai fi fost depuse în totalitate la trezorerie.
În baza unor mandate de aducere, trei persoane urmează să fie conduse la sediul poliției, pentru a fi audiate și a fi dispuse măsuri legale.”, se arată în comunicatul de presă al IPJ Olt.

Articolul precedentParlamentarii PSD de Olt cer, la unison: „Voiculescu, demisia!”. Social-democraţii vor depune o moţiune simplă
Articolul următorSe schimbă garda de subprefecţi la Olt. Homorean rămâne prefect

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here