Acasă Actualitate DOI ANI CU IMPACT PLANETAR?!

DOI ANI CU IMPACT PLANETAR?!

78
           UNII ar pune „problemele” anului 2020 pe seama unui „aranjament” din care au izvorât acestea, încât civilizația noastră planetară s-a transfomat într-o mașinărie amenințătoare pentru locuitorii planetei… În același timp, însă, a admite existența acestor „PROBLEME” reprezintă pași siguri către găsirea de soluții adecvate în anul 2021. Așadar, o radiografie sumară a anului 2020 „presupune”:
– anul lui COVID-19;
– o „izolare” a individului față de „lumea exterioară”;
– sute de milioane de oameni „închiși” departe de obiceiurile și viața zilnică;
– suprasolicitarea sistemelor medicale, căci a 130-a parte din populația globului a fost afectată de virus;
– prăbușirea „stabilității” economice și afectarea nivelului de trai;
– milioane de locuri de muncă închise temporar sau definitiv;
– prăbușirea sistemului de educație (limitele grave ale sistemului ON-LINE);
– diminuarea interacțiunii umane afectând sentimentul de comunitate;
– pierderea încrederii în decidenții politici, ceea ce a dus la schimbarea de paradigme politice interne, în relația STAT-CETĂȚEAN-DEMOCRAȚIE, și de paradigme politice internaționale.
Așa arată VIAȚA PLANETEI – „moștenire 2020”, la începutul anului 2021, a cărei „MISIUNE” este IEȘIREA DIN RESTRICȚII și REVENIREA LA NORMALITATE, cel mai târziu în vara lui 2021.
Cu ce trebuie început pentru ca „SĂ SCĂPĂM” de SPAIMĂ, ȘOC și FRICA DE MOARTE (?) ce nu i-a ocolit nici pe LIDERII LUMII și nici pe SPECIALIȘTI NOTARII, ca să nu mai vorbim de „oamenii de rând”, deși aceștia cred, după cum se comportă în viața de zi cu zi, își vor reveni cel mai ușor. UN ADEVĂR ESTE ABSOLUT: VIRUSUL „se extinde”, iar măsurile promovate împotrivă-i sunt NECESARE și INCONTESTABILE.
DAR, DAR, DAR… pentru optimizarea luptei anti COVID-19, ÎNCEPUTUL „REVENIRII” în 2021 necesită explicații fără echivoc la unele NECLARITĂȚI ce persistă, chiar în lumea medicală. Numai că aceste EXPLICAȚII trebuie date de specialiști consacrați prin LIDERI cu PESONALITATE și nu lăsate la discreția emisiunilor alarmiste din mass-media.
Așadar, cu cea mai bună intenție, aceste NECLARITĂȚI exprimate fără comentarii tocmai pentru ca explicațiile să presupună „PROFESIONALISM”, înlăturând temeri, confuzii și speculații, ar fi:
1. De ce O.M.S. a luat decizia de a declara PANDEMIA pe baza unei singure opinii de specialitate, fără „AUDIATUR ET ALTERA PARS”?
2. De ce O.M.S. a schimbat definiția noțiunii de PANDEMIE după „GAFA” privind gripa porcină din 2009, prin „SIMPLIFICARE”?
3. TESTELE P.C.R?
a.) credibilitatea lor având în vedere că ele sunt vechi și „privesc” tumorile pulmonare?
b.) pot fi socotite ele „DETERMINANTE UNIVERSALE” pentru prezența virusului la pacienți?
c.) confirmă P.C.R vreo infecție cu un virus, deși inventatorul KARRY MULIS spune: „testele P.C.R nu sunt aprobate pentru diagnosticare”?
d.) merită să se dispună, doar pe baza testelor P.C.R asupra COVID-19?
4. Pornind de la opinia COMISIEI DE ANCHETĂ despre COVID-19, din GERMANIA, cu cât ar fi mai mare gradul de periculozitate al COVID-19 față de cel al gripei sezoniere?
5. A.R.N – ul viral indică prezența unui virus infecțios sau că acest COVID-19 ar fi cauza simptomelor clinice?
6. După cercetări surprinde că VIRUSUL are mutații rapide, asemănătoare cu cele ale gripei sezoniere?
7. Rezultatul „POZITIV” poate fi „generat” de un „deșeu organic” deoarece subiectul testat s-a confruntat cu o răceală în trecut, chiar dacă persoana e sănătoasă?
8. Ce este „INFECȚIE RECE” și „INFECȚIE CALDĂ”, încât un test pozitiv să fie fals pozitiv?
9. VACCINUL – o realizare pe cât de rapid „înfăptuită”, pe atât de importantă, pe lângă caracterul profilactic, va conduce la performanțe și pentru alte boli în cercetarea medicală și „CAZUL IVERMECTINA” în industria farmaceutică?
10. Statisticile de îmbolnăvire și mortalitate din 2020, raportate la cele din anii trecuți, dar mai ales cu cele ale unor pandemii din secolul XX, la ce concluzii și învățăminte conduc?
Astfel, explicațiile în cauză ar permite eficientizarea măsurilor de prevenție și intervenție, care în paralel cu extinderea vaccinării cred că, pornind de la ce ARE MAI BUN FIREA UMANĂ, din vara 2021, LUMEA va redeveni „FUNCȚIONALĂ” și vom fi OPTIMIȘTI și ÎNCREZĂTORI pentru o VIAȚĂ PE TOATĂ PLANETA, caracterizată în primul rând prin LINIȘTE, FRUMUSEȚE și BUNĂSTARE pentru TOȚI.

Profesor
ION PĂTRAȘCU
Slatina – Olt

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.