Acasă Actualitate Poliţia comite spargeri… De petreceri

Poliţia comite spargeri… De petreceri

75

Oamenii legi – poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, împreună cu specialiști din cadrul Direcției de Sănătate Publică, Direcţiei Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor – au acţionat sâmbătă, pe raza judeţului Olt, unde au găsit abateri de la respectarea măsurilor anticovid la societăţi comerciale.
Au fost verificate 88 de societăți comerciale, precum şi 60 de mijloace de transport persoane. Totodată, au fost legitimate aproximativ 1.100 de persoane, fiind aplicate 160 de sancţiuni contravenţionale, în valoarea totală de 37.800 de lei, dintre care 157 pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală în valoare de 31.800 de lei, 19 fiind aplicate persoanelor fizice în mijloacele de transport persoane. De asemenea au fost aplicate 3 sancțiuni contravenționale societăților comerciale cu privire la restricțiile de funcționare în spații închise, în valoare de 6.000 de lei.

În seara zilei de 30 ianuarie a.c., au fost identificate, pe raza municipiului Slatina, două societăți comerciale care desfășurau activități de servire a publicului depășind limita de 50% din capacitatea maximă a spațiului închis.
Cele două societăți au fost sancționate cu amenzi în valoare de câte 2.000 de lei fiecare.

Iar polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Osica de Sus, în jurul orelor 20:00, s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, pe raza comunei Osica de Sus, în curtea unei societăți comerciale, se desfășura o petrecere la care participau aproximativ 30 de persoane.
Administratorul societății comerciale, un bărbat de 39 de ani, din localitate, a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.000 de lei, persoanele aflate la fața locului fiind dispersate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.