Acasă Actualitate Manager nou la Spitalul Orășenesc Balș!

Manager nou la Spitalul Orășenesc Balș!

4888
       Succes! I-au spus deja mulți bălșeni, cu mari așteptări, noului director al Spitalului Orășenesc din Balș. E vorba de un om de-al locului, biolog la Spitalul de Urgență Slatina, până luni – 18 ianuarie 2021, ziua numirii de la Balș.
Cunoaște bine, pe lângă ce a învățat în școală, mecanismele de funcționare din sistemul sanitar. Misiunea sa nu este chiar imposibilă. Cătălin Șerban trebuie să facă dintr-un spital de tranzit un loc unde oamenii să vină să se trateze și să se vindece, așa cum o fac astăzi, la Slatina sau la Craiova.
Politic, nu este implicat într-o manieră categorică. Administrativ, e susținut de primarul orașului Balș, Cătălin Rotea, până mai ieri manager al Spitalului Județean de Urgență Slatina. Deci, unul care știe ce trebuie să facă un manager de spital. Ștafeta a primit-o de la medicul Carmen Daniela Grigoriu, promovată și susținută de fostul primar liberal al Balșului, Mădălin Ady Teodosescu, cel care îi lasă moștenire noului manager și directorul medical: Lucia Grațiela Jidovin.
Rămâne de văzut cum va reuși noul manager să răspundă așteptărilor. Și de unde va începe schimbarea așteptată la Spitalul Orășenesc Balș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.