Acasă Fără categorie Mandat de arestare german, pe numele unei femei din Balş

Mandat de arestare german, pe numele unei femei din Balş

130

Poliţiştii din cadrul Serviciului Investigații Criminale, împreună cu cei din cadrul Poliției orașului Balș au depistat o femeie urmărită internaţional pentru comiterea infracțiunii de “furt”, pe teritoriul Germaniei.

La data de 13 decembrie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului Investigații Criminale, cu sprijinul celor din cadrul Poliției orașului Balș au pus în executare un mandat european de arestare, emis de autoritățile judiciare din Germania, pe numele unei femei, de 26 de ani, din orașul Balș, condamnată la pedeapsa cu închisoarea, pentru comiterea unor furturi din societăți comerciale.

Pentru punerea în executare a mandatului de arestare, poliţiştii olteni au beneficiat de date oferite de Biroul SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Olt au prezentat femeia Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, unde a fost dispusă măsură reținerii pentru 24 de ore. Ulterior, aceasta a fost introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.