Acasă Actualitate Dezmembrări auto ilegale la Ipoteşti. Bărbatul prins nu a putut dovedi provenienţa...

Dezmembrări auto ilegale la Ipoteşti. Bărbatul prins nu a putut dovedi provenienţa maşinilor

154

Joi, 26 noiembrie 2020, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Olt, împreună cu cei din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, sprijiniți de comisari ai Gărzii de Mediu Olt, au acţionat în cadrul unei acţiuni naţionale, pentru prevenirea și combaterea fraudelor în domeniul comerţului cu piese auto second-hand.

Ca urmare a acţiunii, a fost depistat un bărbat, de 34 ani, din comuna Ipotesti, care ar fi dezmembrat autovehicule, în afara cadrului legal.

„Cu ocazia controlului efectuat au fost găsite 29 autovehicule supuse dezmembrării, despre care există suspiciunea că ar proveni din afara țării și care urmau să fie comercializate în România. Bărbatul în cauză nu a putut face dovada provenienței tuturor autovehiculelor aflate în curtea imobilului respectiv. Activitatea s-a desfășurat cu sprijinul reprezentanților Gărzii de Mediu Olt. Toate autoturismele identificate au fost indisponibilizate de către polițiști.
Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de evaziune fiscală și exercitarea fără drept a unei profesii sau activități”, spun reprezentanţii IPJ Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.