Acasă Actualitate În haine de sărbătoare. Luminiţele de Sărbători vor colora Slatina

În haine de sărbătoare. Luminiţele de Sărbători vor colora Slatina

125

Slatina este pregătită să întâmpine sărbătorile de iamă, iluminatul festiv urmând a fi inaugurat vineri, 27 noiembrie, la orele 17:00, anunţă edilul-şef al Slatinei, Emil Moţ.

Punerea în funcţiune a instalaţiilor luminoase va fi făcută, însă, fără fast, motivat de restricţiile impuse de pandemie.
Slătinenii care au ales să își petreacă acasă minivacanţa de 1 Decembrie, vor avea parte de un adevărat spectacol de culoare şi lumini, mii de ghirlande și figurine îmbrăcând străzile municipiului în straie de sărbătoare.
Unul din punctele de atracție va fi, şi în acest an, Parcul Tineretului, unde, atât cei mici cât şi cei mari, se vor bucura, începând din acest week-end prelungit, de o atmosferă de basm, specifică acestei frumoase perioade a anului.

„Din această feerie a iernii, vor lipsi, fără voia noastră, dat fiind că actualele reguli sanitare și de distanțare socială o impun, manifestările tradiţionale pe care municipalitatea le organiza: evenimentele de Moş Niculae, desaga lui Moş Crăciun, Revelionul în aer liber.”, a declarat primarul Slatinei, Emil Moţ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.