Acasă Administrație Administraţia Emil Moţ. Proiecte pentru slătineni

Administraţia Emil Moţ. Proiecte pentru slătineni

129

Promisiunile primarului Emil Moţ încep să prindă contur. Pe masa consilierilor locali se va afla proiectul de asfaltare a opt străzi din Slatina.
Prin acest proiect se vor reabilita trotuarele şi carosabilului. Iată numele străzilor şi suma investită în lucrări:

Strada Vederii – 768.710,01 lei, fără TVA;
Strada Văilor – zona betonată – 1.058.381,45 lei, fără TVA;
Aleea Lalelelor – etapa II – 1.276.444,03 lei, fără TVA;
Strada Crişan – zona betonată – 874.266,87 lei, fără TVA;
Strada Salcâmului – 751.440,48 lei, fără TVA;
Strada Vulturului – 804.668,69 lei, fără TVA;
Zona străzii Dorobanţi – 1.713.893,20 lei, fără TVA;
Strada G-ral Aurel Aldea – 739.566,65 lei, fără TVA.
„Lucrările privind execuția celor opt obiective revin în sarcina Direcţiei Administrarea Străzilor şi Iluminatului Public”, se arată în proiectul citat.

„Continuând seria obiectivelor de dezvoltare a infrastructurii rutiere în municipiul Slatina, am inițiat două proiecte de hotărâre importante, pe care le voi supune dezbaterii și aprobării consilierilor locali, în ședința care va avea loc la sfârșitul acestei săptămâni.
Primul dintre acestea vizează aprobarea documentațiilor de avizare a lucrărilor de intervenții și a indicatorilor tehnico – economici pentru investițiile de reabilitare a carosabilului și trotuarelor pe străzile Vederii, Văilor -zona betonată, Aleea Lalelelor- etapa a II-a, Crișan – zona betonată, Salcâmului, Vulturului, zona străzii Dorobanți și strada G-ral Aurel Aldea.
Cel de al doilea proiect are ca obiectiv amenajarea unei parcări pe strada Zmeurei din municipiul Slatina, în această ședință urmând a se aproba studiul de fezabilitate și indicatorii tehnico – economici ai investiției. Noua parcare va avea o suprafață de aproximativ 3000 mp și o capacitate de 98 de locuri, din care două vor fi destinate persoanelor cu handicap locomotor”, spune edilul-şef al Slatinei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.