Acasă Actualitate Pe roţi, pe drum, spre podul cel mare

Pe roţi, pe drum, spre podul cel mare

241

Lucrările la Drumul Expres Piteşti-Craiova, tronsonul 2 – Balş-Slatina, lucrare executată de cei de la UMB Expedition, avansează conform proiectului, dar spectacular pentru o ţară unde, de obicei, lucrurile se mişcă încet şi foarte încet. Antreprenorul de la Bacău lucrează deja la poduri şi viaducte, iar punerea în operă a acestor edificii este un spectacol în sine.
Vineri, 13 noiembrie 2002, în Slatina, în zona sensului giratoriu din cartierul Slatina o autospecială a traversat oraşul pentru a aduce la destinaţie, în zona pasajului peste calea ferată, zona Slatina Milcov, o grindă de 40 de metri.
Circulaţia a fost doar puţin îngreunată, iar partea din spate a şasiului, dirijată independent de capul tractor, a înaintat în sens cu precizia unei maşinuţe de jucărie. Colaborare perfectă între conducătorul auto şi responsabilul cu telecomanda de la partea din spate a angrenajului.
O imagine cât toate promisiunile electorale făcute în România din ’90 încoace, semn că, dacă există voinţă şi sursă de finanţare, chiar se poate. Ar mai fi vreo şapte spitale de făcut, dotate cu ce trebuie, şi România ar începe să semene a ceea ce vrem cu toţii: o ţară cât de cât normală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.