Acasă Actualitate Circulație restricționată pe strada Piteşti

Circulație restricționată pe strada Piteşti

144

Pe strada Piteşti din Slatina, Drumul Național 65, la intrarea în municipiul Slatina, se efectuează lucrări pentru reabilitarea părții carosabile, începând de astăzi, 16 noiembrie a.c., circulația a fost restricționată pe o bandă, din două existente, în prezent traficul desfășurându-se alternativ pe o singura bandă.

„Conducătorilor de autovehicule sub 7,5 tone, care circula pe Drumul Județean 546, dinspre Brebeni către Slatina și vor să se deplaseze către municipiul Pitești, le recomandăm ca alternativă ocolitoare DJ 653 Slatina – Recea, stânga pe DJ 657 către DN 65 și retur pentru cei care vin dinspre municipiul Pitești către municipiul Slatina.
Recomandăm conducătorilor auto să circule cu atenție, să păstreze distanța de siguranță între vehicule, să nu efectuează depășiri riscante și să adopte permanent o conduită preventivă la volan, pentru a nu fi implicați în producerea de evenimente rutiere. Fluidizarea traficului este asigurată de piloți de dirijare echipați și instruiți în acest sens”, se arată în comunicat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.