Acasă Actualitate Înmormântare la Drăgăneşti-Olt, fără respectarea măsurilor de siguranţă sanitară. Poliţia a intervenit

Înmormântare la Drăgăneşti-Olt, fără respectarea măsurilor de siguranţă sanitară. Poliţia a intervenit

261

În zi de mare sărbătoare creştină, la Drăgăneşti-Olt a fost mare înmormântare. Ultima zi a trupului lui Gele, cel decedat, a fost una greu de uitat pentru participanţi. La înmomântare şi-au făcut prezenţa poliţiştii care au verificat fiecare persoană. Cele 50 de persoane prezente nu respectau mpsurile sanitare impuse de lege.

„La data de 08 noiembrie a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt s-au sesizat din oficiu cu privie la faptul că în orașului Drăgănești-Olt are loc înmormântarea unui cetațean din localitate la participă aproximativ 50 de persoane, fără a se respecta măsurile de distanţare socială.
La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, Poliția Drăgănești-Olt și Serviciul de Acțiuni Speciale, fiind aplicate 12 sancţiuni contravenţionale în valoare de 3000 de lei, inclusiv organizatorului, conform Legii 55 din 2020.
Recomandăm tuturor cetăţenilor să păstreze distanțarea fizică, să poarte masca de protecție în toate spațiile unde este obligatoriu și să nu se expună la riscuri.”, se arată în comunicatul IPJ Olt.

Articolul precedentCovid-19. Cazuri puţine pe ţară. În creştere la Olt
Articolul următorSecţia ORL a Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, închisă două săptămâni

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here