Acasă Actualitate Dragoste la vârste fragede. Doi minori, din Drăgăşani şi Drăgăneşti-Olt, găsiţi în...

Dragoste la vârste fragede. Doi minori, din Drăgăşani şi Drăgăneşti-Olt, găsiţi în Craiova de poliţişti

132

Dragostea nu are vârstă, spunea un proverb. Nici în cazul celor doi minori nu are. Un băiat de 15 ani din Drăgăneşti-Olt şi o fată de 12 ani din municipiul Drăgăşani au fugut de acasa şi au ajuns la Craiova, acolo unde au fost găsiţi de poliţişti…

„La data de 02 noiembrie a.c., orele 23,00 un bărbat din oraşul Drăgăneşti-Olt, a sesizat organele de poliţie despre faptul că, fiul său în vârstă de 15 ani, a plecat de la domiciliu în cursul serii și nu a mai revenit.
Pe 3 noiembrie a.c., orele 06,30 un bărbat din municipiul Drăgăşani, a sesizat organele de poliţie despre faptul că, fiica sa în vârstă de 12 ani, a plecat de la domiciliu în jurul orelor 05,00 și nu poate fi găsită.
În urma activităţilor informativ operative desfăşurate de poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt, cei doi minori au fost găsiţi pe raza municipiului Craiova, judeţul Dolj, aceştia fiind împreună în momentul depistării.
Cei doi minori au fost duşi la sediul Poliţiei oraşului Drăgăneşti-Olt, fiind încredinţaţi părinţilor. De asemenea, cei doi nu au fost victima vreunei infracţiuni.”, se arată în comunicat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.