Acasă Actualitate Oficial, primar! Daniel Tudor a depus jurământul de credință la Scornicești

Oficial, primar! Daniel Tudor a depus jurământul de credință la Scornicești

136
        Miercuri, 28 octombrie 2020, în jurul orelor 15:00, la o lună distanță de scrutinul electoral din data de 27 septembrie, Daniel Tudor, primarul ales al orașului Scorniceștiului, a depus jurământul oficial de credință…
Într-o atmosferă festivă, respectând toate regulile și restricțiile igienico-sanitare date de autorități cu privire la combaterea pandemiei de coronavirus ce a pus stăpânire pe anul în curs, noul primar al localității, alături de consilierii locali care-i vor fi alături pe toată durata acestui mandat, au jurat să-și dăruiască toată puterea şi priceperea pentru propăşirea spirituală şi materială a cetățenilor din Scornicești ce i-au votat.

«Astăzi – 28 octombrie 2020, este și va rămâne o zi deosebită și foarte importantă pentru mine, dar și pentru dumneavoastră și localitatea noastră. De astazi, odată cu depunerea jurământului oficial de credință, datorită votului majoritar de încredere pe care mi l-ați acordat în data de 27 septembrie, sunt noul primar al orașului Scornicești.
Mă simt onorat și plec la drum cu mare încredere, cu determinare și cu dorința de a schimba în bine istoria acestor locuri minunate. Sunt conștient că am o mare responsabilitate față dumneavoastră, dar vă asigur că împreună cu noua echipă de consilieri locali, cu voință, încredere și răbdare, toate proiectele vor fi implementate cu succes!
De acum încolo e timpul să ne apucăm de treabă! E timpul să avem un oraș sigur și curat, un loc în care să ne simțim bine, la noi, acasă! Vă îmbrățișez cu drag și vă promit că n-am să vă dezamăgesc! Vă mulțumesc!», este mesajul transmis de primarul Daniel Tudor pe pagina oficială de socializare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.