Acasă Actualitate Balș. Final de jaf la Primărie!

Balș. Final de jaf la Primărie!

4759
     În mod normal, în dimineața zile de 28 septembrie 2020, Primăria Balș ar fi trebuit sigilată! Pentru binele ideii de justiție, pentru echitate și chiar în avantajul celor care au pierdut alegerile… Să nu zică după aceea cineva că apar acuzații nefondate despre reglări de conturi și execuții financiare în avantajul unora.
Pe cale de consecință, aici se fac, pe ultima sută de metri, până ce se parcurg toți pașii procedurali pentru instalarea noului primar și a viitorului consiliu local, făcute și nefăcute… La greu!
Astfel, Concept Construct a adus la Primăria Balș o factură de 15 miliarde lei vechi pentru lucrarea de la Grupul Școlar. Nu pentru că era vremea facturii, ci pur și simplu pentru a fi bine la final de mandat. Inexplicabil, domnul Marin Hristea – administratorul public de la Balș a venit special de acasă să semneze factura, iar presiunea pe angajații simpli, fără niciun interes legat de seria și numărul facturii respective, este imensă.
Mai mult, în această perioadă, în zona de execuție, în rândurile funcționarilor din Primăria Balș tensiunea este maximă. De înțeles…
Iar tot acum s-a semnat, cu domnul Hîrcă la mijloc, contractul de concesiune al pieței de la Monument. Și nu e tot din ceea ce se întâmplă la Balș în aceste zile: se înlocuiesc documente, se face curățenie, iar când nu se poate dispar, efectiv, date care ar putea arăta altceva decât circuitul apei în natură.
Șansa celor deveniți foști e Codul Administrativ, cel care prevede o procedură stufoasă, prin care se face, pe cale democratică, transferul de putere în urma alegerilor locale. Și mai sunt câteva zile bune până când, la Balș, se va preda ștafeta. Probabil, a doua zi după ce se va termina și curățenia învinșilor…
Despre Concept Consturct se poate spune că a trăit aproape doar din lucrările cu Primăria Balș. Și nu a dus-o rău… Însă, vom reveni cu exact ceea ce cred manipulatorii de la tocătorul de documente că nu se va afla niciodată!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.