Acasă Actualitate Oamenii legii, în acţiune!

Oamenii legii, în acţiune!

124

În cel de-al doilea sfârşit de săptămână al lunii octombrie, poliţiştii judeţeni, locali, jandarmii, reprezentanţii DSP, DSVSA şi militarii ISU olteni au efectuat o serie de verificări în vederea indentificării elementelor care duc la nerespectarea măsurilor anticovid.

Astfel, în cele trei zile de razii, au fost depistate aproximativ 300 de persoane care nu respectau normele de protecție individuală.
„În cele 3 zile au fost desfăşurate acţiuni de verificare cu efective mărite în zone aglomerate, centre comerciale, piețe, târguri și terase, dar şi în mijloacele de transport în comun, cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul fiind limitarea răspândirii virusului Covid-19. Astfel, au fost verificate peste 850 de persoane, 300 de obiective/locații și 195 de mijloace de transport.
Pentru abaterile constatate au fost aplicate 502 sancţiuni contravenţionale, dintre care 301 au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală dispuse în această perioadă.
Vă recomandăm să păstrați distanțarea fizică, să purtați mască de protecție și să nu vă expuneți riscurilor.”, se arată în comunicatul de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.