Acasă Actualitate PSD Olt. Senatorul Siminica Mirea susține relansarea clasei de mijloc!

PSD Olt. Senatorul Siminica Mirea susține relansarea clasei de mijloc!

176
         Senatorul social-democrat de Olt, Siminica Mirea, unul dintre cei mai activi demnitari ai județului în Parlamentul României, a ținut să aducă la cunoștință oltenilor, vineri – 9 octombrie 2020, printr-un mesaj postat pe pagina oficială de socializare, faptul că alături de colegii domniei-sale a pregătit un program consistent și extrem de necesar pentru bunăstarea cetățenilor și dezvoltarea economică a țării în următorii ani.
„Niciodată nu mă voi opri din a lua decizii sau a susţine proiecte care vin în sprijinul TUTUROR românilor. Aşadar, cum aminteam ieri, dorinţa Partidului Social Democrat de a fi alături de cetăţeni a fost prezentă dintotdeauna, iar angajamentul faţă de TOŢI românii de a garanta SIGURANŢA locurilor de munca, va exista prin intermediul unui program consistent de înfiinţare de noi locuri de muncă, rezultat în urma unor consultări cu partenerii sociali.
România are nevoie de măsuri eficiente pentru a se îndrepta într-o direcţie potrivită privind calitatea vieţii oamenilor.
Aşadar, alături de colegii mei, am pregătit un program consistent ce cuprinde granturi şi credite pentru IMM-uri, asigurarea capitalului de lucru pentru IMM-uri, programe de Start-Up Nation şi Start-up Export, precum şi un program special de 2 mld. € pentru companii strategice, toate acestea pentru a conduce la o evoluţie socială şi economică în următorii ani.
Ne propunem acest nou plan de relansare economică şi avem nevoie de încrederea cetăţenilor pentru a demonstra faptul că putem reprezenta o soluţie utilă pentru această perioadă dificilă. Tinând seama de factorii de mai sus, am foarte mare încredere în noul plan că, va aduce BUNĂSTARE şi dezvoltare economică pentru următorii ani, totul pentru binele cetăţenilor acestei tări”, a concis senatorul oltean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.