Acasă Actualitate Autospeciale noi pentru jandarmii olteni. După Logan, Duster…

Autospeciale noi pentru jandarmii olteni. După Logan, Duster…

176
         După ce în urmă cu aproximativ o lună,  trei autospeciale noi, marca Dacia Logan au intrat în dotarea structurilor de ordine şi siguranţă publică din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt, în scopul creşterii gradului de siguranţă al cetăţenilor, recent, lotul a fost completat cu în că două Loganuri și alte șase modele Dacia Duster.
Autoturismele respective au fost achiziționate de Ministerul Afacerilor Interne prin programul de reînnoire a parcului  auto și sunt dotate cu mijloace moderne de semnalizare acustică și vizuală, fiind, totodată, inscripționate diferit față de modelele anterioare. Mai exact, pe noile mașini a fost aplicat drapelul tricolor și deviza Jandarmeriei „Lege și ordine”.
Acestea au fost repartizate subunităților din Slatina, Balș, Caracal, Corabia, Scornicești și Deveselu.  Autoturismele vor fi folosite începând de astăzi de către jandarmii olteni pentru a asigura mobilitatea echipajelor aflate în misiune și pentru reducerea timpului de răspuns în situații de urgență.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.