Acasă Politic Marius Oprescu și Emil Moț. Confirmare, stabilitate și continuitate!

Marius Oprescu și Emil Moț. Confirmare, stabilitate și continuitate!

306
        După confirmarea rezultatelor oficiale ale alegerilor locale din 27 septembrie 2020, cele care au conturat victoria categorică a social-democraților, la nivelul județului Olt, Marius Oprescu – președinte și pentru următorii patru ani la Consiliul Județean, și Emil Moț – primar la Slatina, pentru următorul ciclu electoral, au susținut, în aer liber, o conferință de presă. Locația, Dealul Grădiște…
Marius Oprescu a ținut să mulțumească presei locale pentru prezentarea obiectivă a punctelor de vedere și a adus în discuție, cu această ocazie, campania pozitivă susținută de PSD Olt, programul deguvernare obiectiv, aspecte ce au generat votul masiv de încredere.
Tot cu această ocazie, președintele Consiliului Județean Olt a continuat să susțină că de pe poziția publică, reconfirmată de votul oltenilor, va fi un președinte pentru toți locuitorii județului Olt.
În echipa de conducere a Consiliului Județean Olt, ca vicepreședinți, având în vedere rezultatul scrutinului care dă majoritate PSD, se va merge în formula Virgil Delureanu, deja în funcție, și Ionuț Ivan, responsabil de comapania on-line a PSD Olt, un tânăr deja cu o vechime considerabilă în partid.
Emil Moț, raportat la scrutinul din data de 27 septembrie 2020, vede un scor bun și mulțumește slătinenilor, colegilor din PSD Slatina, și pune victoria pe seama unui program de guvernare municipală corect.
La Slatina, echipa rămâne neschimbată, cei doi viceprimari din mandatul 2016-2020, Gigi Vîlceleanu și Claudiu Stăncioiu rămân în funcție.
Proiectul resursei umane pentru alegerile parlamentare prinde contur
În contextul în care, la nivel național, partidele își conturează listele de propuneri pentru Senat și Camera Deputaților, și la Olt, subiectul este cald…
Potrivut celor declarate de Marius Oprescu, propunerile pentru parlamentari vor fi luate în discuție în raport cu cele analizate cu primarii PSD din Olt. Conform calendarului, vineri – 9 octombrie 2020, va avea loc o întâlnire statutară, un BPJ, unde propunerile vor fi analizate și discutate pentru a fi validate intern, urmând a fi propuse pentru confirmare conducerii partidului.
La nivel de informații venite de la surse, Florin Iordache și Alexandru Stănescu sunt nume exceptate din zona locurilor de pe listele PSD Olt. Neoficial, convergent conferinței de presă, sunt lansate următoarele propuneri: pentru Senatul României – Paul Stănescu și Siminica Mirea, iar pentru Camera Deputaților – Marius Iancu, Cătălin Grecu, Florin Barbu și Adrian Chesnoiu.
Cei amintiți, chiar dacă lista nu este competă, sunt considerați titulari pe locuri eligibile, în contextul studiilor sociologice făcute de PSD Olt pentru alegerile parlamentare, dar și a contextului solidității organizației de la Olt.
Rămîne a așteptat ziua de vineri, când lista va fi prezentată complet și când aceasta va primi validarea din partea structurilor colective de conducere din partid…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.