Acasă Administrație Vrăji și vrăjeli de la Ady Mădălin… Episodul 10

Vrăji și vrăjeli de la Ady Mădălin… Episodul 10

393
        Câinii comunitari sunt prieteni cu interesul personal. Balșul are o reală problemă cu ceea ce înseamnă câinii comunitari. Aici, situația e rămasă încă la nivelul așteptărilor, pentru că oamenii îi văd pe stradă, iar nu de fiecare dată prietenia dintre om și animal este definitorie atunci când se întâlnesc pe spațiul public. Om cu câine, câine cu om. De la stare de temere până la agresiunile animalelor asupra cetățenilor fără apărare, se definește relația în cauză…
Adăpostul de câini de la Balș este un mister pentru comunitate. Problema este că pe fondul lipsei de comunicare din partea primăriei aflată, încă, cu Mădălin Ady la conducere, bălșenii nu știu cum sunt cheltuiți banii destinați carantinării animalelor și respectiv protecției cetățenilor. Doar că lumea vorbește că aici lucrează, printr-o coincidență, evident, oameni care mai sunt văzuți pe la diverse acțiuni gospodărești, acolo unde se află primarul pe persoană fizică.
Și, iată cum, la Balș, problema câinilor comunitari are soluții și rezolvări la mai multe capete. Să fie bine, să nu fie rău! Cum zice un machedon retras din naționala României de fotbal, pe malul mării, la Ovidiu.
Altfel, la Balș, mâine – vineri, 25 septembrie 2020 va fi ultima zi lucrătoare în care primar va fi Mădălin Ady. Pentur că schimbarea a început, iar în fața valului e imposibil să te mai pui, chiar dacă promiți ceea ce ai fi putut face, dar nu te-a interesat în mod real până acum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.