Acasă Actualitate Mihai Anastasescu, fapte de omenie

Mihai Anastasescu, fapte de omenie

261

Omenia este calitatea umană care se vede cel mai bine prin fapte. Fapte face şi omul de afaceri Mihai Anastasescu. Acesta va ajuta comunitatea în care trăieşte: oraşul Câmpina.
Recent, acesta a decis să sprijine cetățenii din Câmpina și din zonele limitrofe prin vânzarea carburanților cu adaos comercial de doar 0,1% în stațiile de distribuție ETU, pe care le deține.
De asemenea, începând cu data de 21 septembrie și până la 31 decembrie, farmaciile Medimfarm, de pe raza municipiului Câmpina, vor acorda un discount de 20% la toate produsele non-rx comercializate ( n. red. produse ce nu necesită prescripție), pentru toate persoanele care prezintă talon de pensie și au domiciliul în Câmpina și în comunele limitrofe (Cornu, Bănești, Telega, Poiana Câmpina, Provita de Jos, Provita de Sus, Sotrile, Brebu, Valea Doftanei).
Pe lângă asta, începând cu data de 1 noiembrie 2020, pentru o perioada de 6 luni, toți elevii din ciclul primar, gimnazial și liceal (începând cu clasa a I a până la clasa a XII a), care învață în municipiul Câmpina, indiferent de domiciliu, vor primi „burse de meditații” (pentru o oră/săptămânal), în valoare totală de aproximativ 650.000 euro.
Acesta nu se opreşte aici. Anunţă că va ajuta persoanele defavorizate prin intermediul bisericilor și cultelor din municipiul Câmpina în limita sumei maxime de 50.000 lei/biserică sau cult.

Anastasescu va mai sponsoriza Primăria Câmpina cu suma de 100.000 euro. Banii vor fi folosiți pentru dotarea școlilor și grădinițelor din municipiu cu mobilier, aparatură și materiale necesare desfășurării cursurilor și activităților în cele mai bune condiții și asigurării siguranței sanitare a elevilor și cadrelor didactice.
În domeniul sănătăţii, omul de afaceri va fi sponsoriza Spitalul Municipal Câmpina cu bunuri/echipamente cu suma de 100.000 euro dar și Spitalul de Psihiatrie Voila – Câmpina cu bunuri/echipamente în sumă de 20.000 euro.

„Consider că este momentul că fiecare dintre noi, după posibilități, să ajutăm comunitatea locală! Având în vedere că în limita sumelor comunicate mai sus, sponsorii vor achiziționa direct echipamentele, mobilierul și materialele pe care instituțiile sponzorizate le vor comunica, premergător semnării Contractelor de sponsorizare se vor semna cu fiecare instituție Memorandumuri de înțelegere. Dorim că semnarea memorandumurilor premergatore actelor de sponsorizare să se realizeze în ziua de luni, 21.09.2020 la ora 12:00, la Primăria Municipiului Câmpina, urmând că în următoarele două săptămâni să se semneze contractele de sponsorizare. INVITĂM la semnarea mermorandumurilor reprezentanții Primăriei Municipiului Câmpina, pe domnul director al Spitalul Municipal Câmpina, Dr.Țiu Călin, și pe doamna director a Spitalului de Psihiatrie Voila – Câmpina, Dr. Minescu Irina. Sponsorii vor fi reprezentați de către doamnele Pîrvu Grațiela și Cimuka Florentina. Pentru respectarea principiului transparenței totale o echipa mixtă formată din reprezentanți ai sponsorilor, reprezentanți ai societății civile și mass mediei locale (dacă vor accepta) va monitoriza cheltuirea sumelor sponsorizate conform destinației, spune afaceristul Anastasescu.

Articolul precedentPrimarul de la Deveselu, Ion Aliman, a murit!
Articolul următorCOVID-19. Explozie la Olt

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here