Acasă Actualitate Vrăji și vrăjeli de la Ady Mădălin… Episodul 2

Vrăji și vrăjeli de la Ady Mădălin… Episodul 2

731
      Mergem mai departe! Tot pas cu pas, exact așa cum spune un fost inspector școlar de la Sibiu în analiza făcută, punctual, broșurii de campanile a lui Mădălin Ady Teodosescu, primarul – încă – al orașului Balș. Tot pagină cu pagină. Pentru a arăta că ceea ce promite edilul la final de mandat de pe Olteț este în afara logicii elementare și a bunului simț… Bălșenii s-au săturat și nu mai vor să fie mințiți! De cel care caută soluții irealiste la problemele orașului.
Domnul de la primărie vorbește în broșură despre I-Support Balș – operaționalizarea unui incubator de afaceri pentru antreprenorii locali.
E tupeu maxim să avansezi, inteligent-asimptomatic, o astfel de promisiune. Timp de 12 ani (trei mandate consecutive) Ady de la primărie nu a făcut nimic concret pentru mediul de afaceri local, iar brusc vrea să promoveze antreprenoriatul. Întotdeauna pasiv la mica afacere, uneori ostil față de cel care muncește pe cont propriu, Ady de la Balș vorbește despre I-Support ca despre avioane inamice pe cerul intereselor sale din oraș. Păi, exact aici este problema reală. Clasa de mijloc nu a existat niciodată, din perspectiva dezvoltării sale, în agenda consumată a unui primar cu termen de valabilitate electorală depășit. Atât de depășit, încât bălșenii sunt gata să sune la protecția consumatorilor ca să spună că li se oferă produse expirate. Ca primarul lor și promisiunea cu incubatorul de afaceri.
Ar fi de râs, dacă nu ar fi de plâns! Sau, cine știe, după 28 septembrie, chiar cetățeanul de la primărie se gândește să se apuce chiar el de antreprenoriat, la Balș. Căci, la SMR, acolo unde a lucrat înainte de a veni la primărie, are puțină interdicție de a intra în fabrică.
Până atunci, încă o promisiune imposibilă! Cum sunt toate cele produse de Mădălin Ady Teodosescu, primarul care se pregătește să intre în ultima săptămână plină de mandat…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.