Acasă Actualitate Când pedeapsa cu închisoarea e mică… Crimă violentă la Dobrosloveni!

Când pedeapsa cu închisoarea e mică… Crimă violentă la Dobrosloveni!

527
     O crimă violentă a avut loc sâmbătă – 8 august 2020, la Dobrosloveni. Prin cruzimea sa, aceasta pune la îndoială faptul că omul dispune de rațiune. Un caz cutremurător, care arată că bestiile trăiesc în viața de zi cu zi pe lângă noi. Poziția seacă, pentru a vă putea pune propriile consluzii, este comunicarea oficială a Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt. Iată pe ce se bazează raționamentul de mai sus:
„Compartimentul de informaţii şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele:
La data de 08.08.2020, procurori ai secţiei de urmărire penală din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, desemnaţi să instrumenteze cauze având ca obiect infracţiuni de violenţă, au dispus reţinerea, pentru o durată de 24 ore, începând cu ora 12.30, faţă de o persoană de sex masculin, în vârstă de 42 de ani, din com. Dobrosloveni, jud. Olt, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor prev. de art. 188 alin. 1 C.p.
În fapt, s-a reţinut că: în seara zilei de 07.08.2020, în timp ce se aflau la locuinţa inculpatului S.P. din com. Dobrosloveni, sat Reşca, jud. Olt, pe fondul unui conflict spontan, apărut ca urmare a consumului de alcool şi generat de propunerea victimei M.I. (un bărbat în vârstă de 49 ani, din aceeaşi localitate) de a întreţine relaţii sexuale, autorul a agresat-o fizic aplicându-i multiple lovituri cu pumnii, picioarele, cu corpuri contondente, respectiv un fier beton, o coadă de mătură şi un ciomag, i-a comprimat regiunea toracică cu picioarele, producându-i un traumatism toracic cu multiple fracturi şi rupturi de organe interne, după care a târât-o pe victimă, care era în stare de inconştienţă, în afara curţii, a dezbrăcat-o de pantaloni, lăsând-o complet dezbrăcată şi a abandonat-o într-un şanţ, în apropierea casei, la scurt timp survenind decesul.
Din cuprinsul concluziilor preliminare emise de SJML Olt la data de 08.08.2020, rezultă că moartea victimei M.I. a fost violentă, s-a produs în dimineaţa zilei de 08.08.2020 şi s-a datorat hemoragiei interne, urmare a unui traumatism toracic, cu multiple fracturi costale cu rupturi de organe interne toracice.
Leziunile traumatice toracice s-au putut produce prin comprimare între două planuri de rezistenţă şi au legătură directă şi necondiţionată de cauzalitate cu decesul.
S-a mai consemnat că victima a prezentat leziuni traumatice, respectiv echimoze periorbitare, dungi echimotice şi multiple zone excoriate ce s-au putut produce prin lovire cu corpuri dure dintre care unul alungit şi târâre în condiţiile stabilite de anchetă.
Prin încheierea nr. 59 din data de 08.08.2020, Tribunalul Olt a dispus arestarea preventivă a inculpatului S.P., pe o durată de 30 de zile.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.