Acasă Actualitate Sub administraţia primarului Moţ, Slatina are echipă de fotbal în Liga a...

Sub administraţia primarului Moţ, Slatina are echipă de fotbal în Liga a II-a

317
       Duminică – 9 august 2020, după-amiază, echipa de fotbal a municipiului reședință de județ, CSM SLATINA, a susținut meciul retur pentru promovarea în Liga a II-a, în compania celor de la Progresul Spartac, formație pe care reușise s-o învingă în deplasare, scor 1-0, după un gol marcat în prelungirile partidei respective.
Așa cum era de așteptat, și în meciul retur, disputat pe stadionul 1 Mai, formația slătineană, mai bună și mult mai motivată, a reușit să se impună cu același scor (1-0), obținând astfel dreptul ca din sezonul 2020-2021 să evolueze în cel de-al doilea eșalon al fotbalului românesc, acolo unde, printre altele, oltenii vor întâlni echipe cu nume precum Rapid București, FC U Craiova, Petrolul Ploiești, U Cluj, Farul Constanța sau Politehnica Timișoara.
Desigur, succesul jucătorilor de la CSM, și al tuturor celor implicați în această performață, nu a rămas neobservat. Cunoscută fiind susținerea autorităților locale pentru echipa slatineană de fotbal, și pentru sport, în general, printr-un scurt mesaj postat pe pagina oficială de facebook, primarul Slatinei, Emil Moț, a adresat felicitări echipei, adăugând că: «Promovarea în liga a 2-a este un eveniment la care fiecare suporter slătinean a sperat, iar cu dedicarea și munca tuturor membrilor acestei echipe, visurile s-au transformat în realitate. Ne mândrim cu voi!»

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.