Acasă Politic De ultimă oră! Liviu Voiculescu a demisionat…

De ultimă oră! Liviu Voiculescu a demisionat…

659

Anul 2020, anul Covidului, oricât de departe ar ţine oamenii unii de alţii, online-ul funcţionează cu serverele turate la maxim. Din spaţiul virtual aflăm că Liviu Voiculescu a plecat oficial de la conducerea Primăriei Cungrea, pentru a se ocupa de campania pentru funcţia de primar al Slatinei.

„Am încheiat un capitol din viața mea, cu speranța unui nou început. Am plecat oficial din fruntea Primăriei Cungrea, nu fără regret, pentru a mă dedica Slatinei și slătinenilor. Mi-am încheiat astfel mandatul de primar al comunei Cungrea cu satisfacția celui care a lăsat ceva în urma lui, care a fost dedicat cungrenilor și nevoilor lor și care și-a îndeplinit promisiunile și angajamentele în fața celor care l-au mandatat cu încredere. Mulțumesc, Cungrea!
Astăzi sunt întrutotul slătinean și întreaga mea preocupare va fi orientată către Slatina. Iar dacă priceperea, ambiția și realizările pe care le las în urmă vor putea gira angajamentele pe care mi le asum în fața slătinenilor, mă voi considera un om împlinit.”, se arată în postarea politicianului liberal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.