Acasă Administrație Guvernul României investește la Movileni. Prin stăruința primarului Sorin Ion Toma!

Guvernul României investește la Movileni. Prin stăruința primarului Sorin Ion Toma!

4980
       E clar! Aspect dovedit de sondajele de opinie și de cercetătorii britanici. Primarul de la Movileni, Sorin Ion Toma, Tomiță – cum îi spun localnicii, nu stă pe facebook. Are treabă în comună, iar ceea ce face se vede. Își asumă identitatea faptelor sale și nu se ascunde după colțurile conturilor false. Știe că Movileniul merită mai mult, iar oamenii de aici nu sunt cu nimic mai prejos decât cei din localitățile unde pachetele de utilități devin servicii complete de necesitate publică. Iar pentru asta găsește de fiecare dat soluții, căci nu totul se rezumă la sursa de finanțare, atunci când aceasta însemnă bugetul local.
Ultima oară, primarul de la Movileni, Sorin Ion Toma, a obținut aprobare de la Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, prin semnătura ministrului Ion Ștefan, pentru decontarea plăților – cheltuieli efectuate de Compania Națională de Investiții. Peste o sută de mii lei vor merge la Movileni, pentru amenajare, scurgere ape (șanțuri betonate și podețe acces din beton, trotuare, piste de biciclete) pe DJ 5468, în comuna Movileni…
Această investiție are o poveste aparte: în urmă cu ceva vreme, primarul de la Movileni a făcut solicitare către Consiliul Județean Olt, pentru a-i transfera în administrare porțiunea de drum unde se vor executa lucrările din investiția amintită mai sus, înțelegând astfel că administratorul drumului nu ar fi putut executa această lucrare.
Odată transferată porțiune de drum, s-a trecut la procedura birocratică, lucrări specifice de cadastrare, prin care s-a întocmit întreaga documentație depusă cu succes la Compania Națională de Investiții, iar astăzi, la Movileni, lucrările stau să înceapă. Pentru că în această localitate primarul Sorin Ion Toma, cunoscut sub apelativul de Tomiță, nu are timp să stea pe facebook.
Iar dacă Movileniul anului 2020 este o comună aflată în continuă schimbare, cei care vor detalii, să-l caute pe primar la primărie. Și astăzi, și după 27 septembrie încolo! Movileniul se schimbă și cine nu vrea să recunoască asta, nu se recunoaște pe sine. De aici încolo, atacurile de campanie și toate cele, sunt doar poveste unde credibilitatea pietrelor aruncate peste gard este de neluat în seamă în fața faptelor omului care este astăzi primarul de la Movileni: Sorin Ion Toma.
Articolul precedentLa Radomireşti. Angajament respectat
Articolul următorDin 06.08.2020, ora 07.00, şi la Olt…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here