Acasă Politic La Olt. Partidul Puterii Umaniste, o nouă abordare politică

La Olt. Partidul Puterii Umaniste, o nouă abordare politică

917

Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) este un partid tânăr, care consideră că doctrina umanistă și principiile umanismului pragmatic reprezintă soluția optimă pentru asigurarea unei dezvoltări durabile și pașnice, a întregii societăți omenești. La centru, partidul este condus de avocatul Daniel Ionașcu, iar zona Olteniei este reprezentată de Ion Toma, fost senator de Olt, care este şi mentorul echipei de tineri din judeţul nostru.

O parte a conducerii judeţene şi slătinene a Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) a organizat o conferinţă de presă, într-un cadru inedit: Parcul Piteşti, cel mai vechi parc al Slatinei.
Mirabela Bănac, preşedintele interimar al filialei Olt, Olimpia Stroe, prim-vicepreședinte PPUsl Olt şi coordonator comunicare, Alexandra Ciocîrlan, președinte PPUsl Slatina, Anda Dancioiu, prim-vicepreședinte PPUsl Slatina şi Cristi Bărbuia, coordonator departamente din cadrul partidului, sunt cei care au fost prezenţi la conferinţă şi cei care au făcut cunoscută o parte din doctrina social-liberală a formaţunii politice.

„Am o echipă cu care îmi doresc să devenim o alternativă pentru vechea clasă politică. Avem curajul să ne opunem marilor partide. După cum vedeţi, suntem o echipă tânără, cu idei inovatoare. Idei care să schimbe faţa oraşului şi a judeţului”, a spus Mirabela Bănac, preşedintele interimar al PPUsl Olt

La Olt, PPU (SL) are formate 60 de organizaţii, acolo unde există mai mult de 2000 de alegători. În ceea ce priveşte candidaţii la locale, conducerea filialei judeţene a declarat că, în curând, aceste nume vor fi făcute publice în cadrul unei conferinţe de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.